maanantai 2. kesäkuuta 2014

Pasi is back

 Ciao bella gente! 

Luen nyt vanhoja blogipäivityksiäni..
Olenko oikeasti ollut tuollainen vain vähän aikaa sitten? Hassua miten ihminen varttuu henkisestikkin niin nopeasti. Kerroin Milanostakin vain: "Hei, arvatkaa mitä? MUUTIN ITALIAAN!" Oikeastihan muutin pitkän harkinnan, pääsykokeiden ja usean työn jälkeen. Voin sanoa että uuteen maahan muuttaminen EI ole helppoa.
Opiskeluni menevät hyvin. Aloitan piiiitkän kolmen kuukauden (!!!!) kesäloman jälkeen toisen vuoteni Artist' Professional Studiossa, jossa opiskelen musiikkia (vaikka se onkin enemmän tanssipainotteinen koulu). Rakastan kouluani, ja olen saanut paljon uusia ystäviä, vaikka italian opettelu onkin hankalaa. Täällä saan oikeasti eläytyä musiikkiini ja tämä ympäristö vain tuntuu oikealta.

Jos mietitte, kyllä, olen löytänyt uuden ehkä tulevan tyttöystävän, mutta en kerro hänestä kuin sen, että hänen nimensä on Barbara ja hän on uskomattoman kaunis.

Syy hiljaisuuteeni internetissä on yksinkertaisesti se, että kadotin kiinostuksen bloggaamisessa ja opiskelusta tuli ensimmäinen asia tehtävälistallani. Hankin töitä läheisestä McDonald'sista rahanpuutteen vuoksi, ja sekin vei aikaani. Toivottavasti te kaikki upeat fanini olette vielä siellä.

Laitan kuvia myöhemmin ;)

Pasi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti