keskiviikko 2. joulukuuta 2020

Joulukalenteri luukku 2

Hei lukijat! Tänään vuorossa joulukalenterisuosituksia. Suosittelen itsetehtyä joulukalenteria tai laiskimuksille esimerkiksi teejoulukalenteria. Teehetken voi pitää esimerkiksi edellisessä postauksessa mainitsemani kynttilähetken yhteydessä. Suklaan ystäville suosittelen Kinder-kalenteria ja nostalgiaa havitteleville mitä tahansa alle kahden euron kalenteria, maku on taattua laatua. Ongelmaksi muodostuu kuitenkin se, että nämä suklaat ovat mitä todennäköisimmin maitosuklaata, ja vegaanisesta versiosta saa ainakin tutkimukseni mukaan pulittaa tuplahinnan 😲 Maukkaita ovat varmaankin myös karkkikalenterit kuten Halvan salmiakkikalenterit ja Haribon karkkikalenteri. Hieman terveellisempiä herkkuja lienee esimerkiksi Mirvalle viime vuonna ostamassani Frozen-kalenterissa, jonka luukuista paljastui kuivattuja hedelmiä.

Lisää suosituksia: Littlest petshop -kalenteri

Muita ehdotuksia: kuvakalenteri, kosmetiikkakalenteri, koirankalenteri, kissankalenteri, kaljakalenteri (esim. k-ryhmän kaupoissa saatavilla kehikko tölkeille)

Niin ja nostalgiafaneille myös vähän aikakaudesta riippuen vaikka Histamiini, Kylli-tädin kalenteri tai Tonttu toljanteri!! Jyrkin ja Neposen kavereille tiedoksi, että on olemassa myös Neposen joulukalenteri, jota tosin en varsinaisesti voi suositella, koska a) siinä ei ole Jyrkiä b) en ole koskaan katsonut sitä.

eniten suosittelen kuitenkin ehkä tätä blogikalenteriani: yllä lueteltuja kestävämpi ja (sokeriin ja lisä- ja säilöntäaineisiin sekä kemikaaleihin verrattuna) terveellisempi vaihtoehto.

t. pasi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti